DRAADLOOS ALARM MAAR DAN VAN DE VAKMAN MET MEER DAN 45 JAAR ERVARING IN BEVEILIGINGEN!

DRAADLOOS ALARM MAAR DAN VAN DE VAKMAN MET MEER DAN 45 JAAR ERVARING IN BEVEILIGINGEN!

20-07-2023

Van de Griendt Beveiligingen zag de afgelopen jaren de vraag naar draadloze slimme beveiligingsproducten toenemen, gebruikers willen een design product dat draadloos geïnstalleerd kan worden, eenvoudig te bedienen is en u informeert via uw smartphone wat de status in uw woonhuis is.

Lange tijd was er eigenlijk geen product wat aan de eisen van vd Griendt Beveiligingen voldeed, er waren draadloze producten maar de kwaliteit was vaak mager en de problemen groter dan u en ons lief is.

Daar is nu verandering in gekomen en van de Griendt Beveiligingen biedt vanaf nu AJAX Draadloze Beveiligingssystemen aan naast onze vertrouwde beveiligingslijn van Aritech.

Heeft u de benodigde buizen voor een alarminstallatie in uw woning vergeten, of is er geen mogelijkheid voor de aanleg van bekabeling! Geen nood wij helpen u met een perfect draadloos alarm met een ultiem bedieningsgemak, u zult versteld staan hoe eenvoudig en met grote betrouwbaarheid dit werkt.

Meer informatie nodig? Maak een afspraak en een beveiligingsexpert brengt een passend advies afgestemd op uw situatie uit.

Laat Beveiliging over aan mensen met echte kennis, Bel 0416-320340 voor meer informatie.