Brandpreventie

Brand, een nog steeds onderkend gevaar. Waar veel bedrijven en instellingen het vanzelfsprekend vinden dat hun goederen tegen inbraak beveiligd zijn, ligt dit voor brand heel anders. Vreemd, want hoewel inbraak een vervelende zaak is, zijn de gevolgen van brand nog vele malen groter. Brand is immers alles verwoestend en ook het in gevaar komen van personeel en bezoekers is niet ondenkbeeldig. Om nog maar niet te spreken over de kosten als de continuïteit van bedrijfsprocessen in gevaar komt. Het is dus van belang uw bedrijf te beveiligen tegen brand. Van de Griendt Beveiligingen geeft u graag advies over brandpreventie. Wij helpen u bij het installeren van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie.
 
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met brand beveiliging?

Ervaring en certificering

Van de  Griendt Beveiligingen heeft een zeer ruime ervaring in de aanleg en onderhoud van brandmeld en ontruimingssystemen, of een combinatie daarvan en is een NCP/Kiwa gecertificeerd branddetectie bedrijf. Wij zijn gecertificeerd volgens de regeling  BMI V6.0! En erkend voor de volgende onderdelen: BMI V6.0 Ontwerpen, aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren van brandmeldinstallaties. En versie 6.0 voor het onderhouden van brandmeldinstallaties.
 

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen? Wij doen onder andere het volgende:

  • Het opstellen van een PvE (plan ven Eisen)
  • Het compleet installeren en opleveren van een brandmeld/ ontruiming installatie.
  • Het onderhouden van uw branddetectie systeem, volgens de geldende normen (NEN 2654)
  • Het maandelijks uitvoeren van de taken van een opgeleid persoon (beheerder brandmeldinstallatie).
  • Het verzorgen van een cursus beheerder brandmeld installaties (O.P), met aansluitend examen  en certificaat bij positief resultaat examen (informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden)
 
Van de Griendt beveiligingen heeft meerdere projecterings- en onderhoudsdeskundigen in huis en durft met recht uit te spreken de kennis in huis te hebben iedere uitdaging aan te gaan. Wilt u het ontwerp en uitvoer van een nieuwe installatie in goede handen geven, kies voor een betrouwbare partner. Kies voor Van de Griendt Beveiligingen wij maken het graag voor u waar.

Hertek Penta Paneel

Van de Griendt Beveiligingen is (onder andere) een Hertek subdealer. Hertek staat in Nederland synoniem voor kwaliteit en kenmerkt zich als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige brandmeld apparatuur. Van de Griendt Beveiligingen heeft een ruime ervaring in het toepassen van Hertek producten en voorziet in de levering van de complete Hertek brandproducten lijn.

Een van die producten is vaak de spil in steeds meer brandmeldinstallaties in Nederland te weten het Hertek Pentapaneel. Wij voorzien in het complete traject voor uw penta systeem: ontwerp, levering, aanleg en natuurlijk het onderhoud.

Uiteraard leveren wij de gloednieuwe Penta 6000 lijn brandmeldcentrales
 
Meer weten over brandmeld- en ontruimingsinstallaties? Lees dan hier verder of neem direct contact op.