Nieuws

BRANDDETECTIE IN STALLEN

14-09-2018
2019, helaas lezen we steeds vaker in het nieuws dat dieren omkomen bij stalbranden, de roep om maatregelen wordt  groter.
 
Op dit moment liggen de eisen omtrent brandveiligheid voor stallen met dieren nog relatief laag.
Maatschappelijk gezien komt er echter steeds meer verzet tegen deze situatie, het leed voor de dieren (overigens ook voor de stalhouders zelf) bij brand is onbeschrijfelijk. Ook de hulpverlenende instanties lopen tegen verschrikkelijke situaties aan.
 
De sector lijkt zich ook terdege bewust over de maatschappelijke onrust hierover en is natuurlijk zelf ook niet blij met de incidenten maar weet niet altijd om te gaan met de vaak complexe situaties.
 
 

TOP TALENT WEDSTRIJDZWEMMEN LAURA VAN ENGELEN

31-01-2018
Van de Griendt Beveiligingen draagt bij aan de sportieve ambities van Laura van Engelen om in 2020 aan de olympische spelen in Tokyo deel te kunnen nemen.

Laura is naast haar school zo’n 23 uur per week bezig met haar sport wedstrijdzwemmen om de top te kunnen bereiken. 18 uur per week in het water plus land- en krachttraining moet Laura richting het ultieme doel, de Olympische spelen brengen.
Zover is het echter nog niet, tussenstap is kwalificatie voor de Europese Jeugd Kampioenschappen in Israël die in juni 2017 worden gehouden, volgende stap is deelname aan EK’s en WK’s om uiteindelijk uit te komen bij de Olympische spelen.
Van de Griendt Beveiligingen steunt Laura naar dit doel vanwege het raakvlak in haar vechtlust om de beste te zijn, net als Laura streeft van de Griendt Beveiligingen ernaar  de beste te zijn en inzet te leveren om naar een succesvol eindresultaat te komen!
Wij wensen Laura veel succes in de strijd om bij het einddoel te raken!

Meer informatie is te vinden op de website van Laura : https://www.lauravanengelen.nl/

POLITIE PROJECT CAMERA IN BEELD

21-11-2016

Camera in beeld

Van de Griendt Beveiligingen heeft veel ondernemers en particulieren die gebruik maken van een door ons geleverd camera systeem.
Onze klanten gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen met als doel het terug dringen van diefstal en criminaliteit in het algemeen.
Het is bewezen dat deze systemen daar een aandeel in kunnen leveren,de politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen.
Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader laten zien. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.
Het project camera in beeld heeft als doel de effectiviteit van camera systemen te vergroten, de politie maakt door inzicht te krijgen van waar camera's zich bevinden de effectiviteit van uw systeem nog groter door beelden van andere systemen bij u in de buurt naast elkaar te leggen om zo een overzicht te krijgen van de bewegingen van mogelijke daders.

 

IP CAMERA OPLOSSINGEN

27-03-2015
 
IP camera systemen gaan in populariteit de bestaande analoge camera’s en recorders in rap tempo voorbij, installatie voordelen en de makkelijke (digitale) distributie van de beelden over netwerken en internet maken dat deze systemen steeds vaker verkozen worden boven conventionele camera systemen.

test pilot aanvragen/ wijzigen code's via site

29-05-2012

Binnenkort zal van de Griendt Beveiligingen  op de werkwijze overgaan dat Pincode en alarm sleutels (labels) aanvragen/ wijzigingen via het beveiligde gedeelte van deze site zullen lopen.
De oude werkwijze dat aanvragen via mail of per fax gedaan kunnen worden zal na de test fase komen te vervallen.