Nieuws

DRAADLOOS ALARM MAAR DAN VAN DE VAKMAN MET MEER DAN 45 JAAR ERVARING IN BEVEILIGINGEN!

20-07-2023

Van de Griendt Beveiligingen zag de afgelopen jaren de vraag naar draadloze slimme beveiligingsproducten toenemen, gebruikers willen een design product dat draadloos geïnstalleerd kan worden, eenvoudig te bedienen is en u informeert via uw smartphone wat de status in uw woonhuis is.

Lange tijd was er eigenlijk geen product wat aan de eisen van vd Griendt Beveiligingen voldeed, er waren draadloze producten maar de kwaliteit was vaak mager en de problemen groter dan u en ons lief is.

Daar is nu verandering in gekomen en van de Griendt Beveiligingen biedt vanaf nu AJAX Draadloze Beveiligingssystemen aan naast onze vertrouwde beveiligingslijn van Aritech.

Heeft u de benodigde buizen voor een alarminstallatie in uw woning vergeten, of is er geen mogelijkheid voor de aanleg van bekabeling! Geen nood wij helpen u met een perfect draadloos alarm met een ultiem bedieningsgemak, u zult versteld staan hoe eenvoudig en met grote betrouwbaarheid dit werkt.

Meer informatie nodig? Maak een afspraak en een beveiligingsexpert brengt een passend advies afgestemd op uw situatie uit.

Laat Beveiliging over aan mensen met echte kennis, Bel 0416-320340 voor meer informatie.

 

Van de Griendt Beveiligingen biedt slimme beveiligingsoplossingen met Domox.

08-03-2023

Domox is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en installeren van slimme, geautomatiseerde systemen voor woningen en gebouwen. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van home automation en gebouwbeheer.

Met de slimme oplossingen van Domox kunnen gebruikers hun huis of gebouw  automatiseren en beheren. Van de Griendt Beveiligingen gebruikt Domox  om uw Aritech beveiligingsinstallatie en camera’s te integreren in deze slimme omgeving.

Een van de belangrijkste voordelen van Domox is dat het systeem volledig modulair is en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Het bedrijf biedt verschillende modules aan, zoals verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, energiebeheer en nog meer, die individueel kunnen worden geconfigureerd en aangepast.

Domox heeft ook een eigen app ontwikkeld waarmee gebruikers hun systeem kunnen bedienen en beheren vanaf hun smartphone of tablet. Deze app biedt verschillende functies, zoals het in- en uitschakelen van uw alarmsysteem, en het controleren van de beveiligingscamera's.

Van de Griendt Beveiligingen werkt samen met Domox om ervoor te zorgen dat het Domox systeem professioneel wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Hierdoor kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun Domox-systeem op de juiste manier wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

Naast de gebruikersvriendelijkheid biedt Domox ook een hoog niveau van beveiliging. Het systeem maakt gebruik van encryptie om ervoor te zorgen dat de gegevens van de gebruiker veilig zijn en beschermd worden tegen hackers.

Kortom, van de Griendt Beveiligingen biedt met Domox slimme, geautomatiseerde oplossingen voor woningen en gebouwen die gebruikers controle geven over hun woon- of werkomgeving. Door de modulaire opbouw van het systeem en de samenwerking met Domox bieden wij u een flexibele en betrouwbare oplossing voor huisautomatisering en gebouwbeheer op het vlak van beveiliging.

Ook voor slimme beveiligingsoplossingen belt u met van de Griendt Beveiligingen.