Inbraakpreventie

Inbraak preventie begint bij een goede beveiliging van uw bedrijf of woning. Anti-inbraak hang- en sluitwerk zijn een goede manier om uw pand of huis te beveiligen. Maar alleen een aantal goede sloten is niet voldoende als inbraak preventie. Lang niet alle inbrekers laten zich door hang- en sluitwerk ontmoedigen. U kunt het dan beter een inbreker nog moeilijker maken en een anti inbraak beveiligingssysteem installeren. Van de Griendt Beveiligingen, gevestigd te Drunen nabij Den Bosch, helpt u graag met inbraak beveiliging.
 
Benieuwd hoe wij kunnen helpen met inbraak beveiliging binnen uw bedrijf of huis?

Inbraak preventie beveiligingssysteem

Beveiligingsbedrijf Van de Griendt installeert voor u het Aritech Security ultraSync Empowered Advisor Advanced systeem , een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem met meerdere opties voor inbraakpreventie. De bediening van dit systeem is aanpasbaar aan uw wensen en kan bijna eindeloos worden uitgebreid.
 
Ondanks de complexe installaties binnen dit inbraak beveiliging systeem beschikt het toch over een groot gebruiksgemak. Dit gebruiksgemak in combinatie met de nieuwste en betrouwbaarste technieken maken dit beveiligingssysteem aantrekkelijk, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Het Advisor Advanced systeem biedt nieuwe oplossingen die voorheen niet mogelijk waren. De kracht van dit anti-inbraak systeem ligt in het multifunctionele karakter van het systeem. Zo heeft dit inbraak preventie systeem bijvoorbeeld een gebruikersidentificatie functie en een dwangfunctie dat een stil alarm kan activeren.

Toegangscontrolesysteem

Het Aritech Advisor Advanced systeem  heeft ook een ingebouwd toegangscontrolesysteem. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat de gebruikers van uw pand geregistreerd en gecontroleerd worden. Door een toegangscontrole in te stellen kunt u als bedrijf zelf bepalen wie er de rechten krijgt een bepaalde ruimte te betreden. Zo heeft u zelf in de hand welke gebieden van uw bedrijf toegankelijk zijn.

NVD Alarmcentrale

Van de Griendt Beveiligingen sluit zijn klanten aan op de NVD Alarmcentrale te Haarlem. NVD Alarmcentrale is een ultramoderne alarmcentrale die altijd up-to-date is. Al jarenlang werken wij perfect samen met de NVD Alarmcentrale. Naast een snelle responstijd en goede tarieven, beschikt NVD ook over een klantvriendelijke uitstraling. Ze zijn goed bereikbaar en staan u persoonlijk te woord. Daarnaast is er altijd een oproepstoringsmonteur aanwezig.

Alarmcentrale NVD : 023-5911911
Buiten kantooruren (voor 08.00 uur of na 17.00 uur) kunnen klanten met een onderhoudscontract ook via dit nummer onze storingsdienst bereiken.

Over Van de Griendt Beveiligingen

Van de Griendt Beveiligingen is al sinds 1978 het vertrouwde adres voor inbraak beveiliging, toegangscontrolesystemen, brandmeld-/ontruimingsinstallaties en ook camera observatie systemen en geluidssystemen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat een kwalitatief goede service levert, dan bent u bij Van de Griendt Beveiligingen aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het optimaal beveiligen van uw bedrijfspand of woning.
 
Weten hoe wij u kunnen helpen met inbraak preventie?