Beveiliging bedrijf

Van de Griendt Beveiligingen is al sinds 1978 het vertrouwde adres voor de beveiliging van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij inbraak- en brandpreventie. Zo installeren wij bijvoorbeeld camera observatiesystemen, toegangscontrolesystemen, brandmeld-/ontruimingsinstallaties en geluidssystemen. Op die manier helpen wij met de beveiliging van uw bedrijf en helpen we uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en brand.
 
Nieuwsgierig hoe Van de Griendt Beveiligingen u kan helpen?
 

Beveiliging van uw bedrijf door inbraakpreventie

Door het groeiend aantal inbraken en criminaliteit wilt u natuurlijk uw eigendommen zo goed mogelijk beschermen. Beveiligingsbedrijf Van de Griendt Beveiligingen helpt u daar graag bij. Dit kunnen we onder andere doen door middel van camerabeveiliging en toegangscontrolesystemen.
 

IP camera beveiliging

Beveiliging voor uw bedrijf kunnen we doen door een IP camera observatie systeem te installeren. Zo kunt u altijd precies in de gaten houden wat er gebeurt in en rondom uw bedrijf. De beelden van een IP beveiligingscamera zijn zelfs bekijken op uw smartphone. Op die manier kunt u letterlijk overal een oogje in het zeil houden.
 

Toegangscontrolesystemen

Beveiligingsbedrijf Van de Griendt Beveiligingen maakt gebruik van een multifunctioneel beveiligingssysteem, het GE Securtiy Advisor Master systeem (ATS). Dit gebruiksvriendelijke systeem is eenvoudig te bedienen en heeft veel functionaliteiten. De toegangscontrole opties zorgen er bijvoorbeeld voor dat u de toegang tot een bepaald object of ruimte kunt beheren en bewaken. Op die manier is de beveiliging van uw bedrijf automatisch geregeld en bent u ervan verzekerd dat onbevoegden niet bij uw eigendommen kunnen.
 
Meer weten over inbraakpreventie? Lees dan hier verder of neem direct contact op.
 

Beveiliging van uw bedrijf door brandpreventie

Brand is nog steeds een onderkend gevaar. Veel bedrijven en particulieren weten dat ze zich goed tegen inbraak moeten beveiligen, maar brandpreventie krijgt meestal minder aandacht. Brandpreventie is echter juist van groot belang omdat het veel schade aan kan richten. Van de Griendt Beveiligingen wil daarom u als bedrijf of particulier zo goed mogelijk beschermen tegen brand.
 
Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende zaken:
  • Opstellen van een PvE (Plan van Eisen)
  • Compleet installeren van een brandmeld-/ontruimingsinstallatie
  • Onderhouden van uw branddetectiesysteem
  • Cursus tot beheerder brandmeld installaties (O.P) verzorgen
 
Benieuwd welke brandpreventie maatregelen het beste bij u passen?